met bezoek aan het Snijders&Rockoxhuis
Datum: | 04/10/2018 |
Uur: | 08:54 |
Uur van samenkomst: | 08:45 |
Plaats: | Station Blankenberge |
Prijs leden: | 26€ |
Prijs niet-leden: | 31€ |
Thema: |
Geschiedenis en erfgoed |
Type: | Groepsbezoek |
Beschikbare plaatsen: | 23 |
We vertrekken met de trein van 8.54u.
Wandeling van het Centraal Station naar restaurant 'D'aa toert'.
Chef Bert is een telg van de Hotelschool Ter Duinen, Koksijde en zijn specialiteit is : TAARTEN! en dat zullen we geweten hebben.
Ziehier ons lunch menu :
Aperitief: cava of fruitsap
Rundstong in Madeirasaus/puree of Vispotje/puree
Koffie of thee met taart naar keuze. En dit zijn ze dan :
Biscuit Marsepein/Ganachetaart/Sachertorte/Advokaattaart/Javannais en Zwarte Woud taart
Na deze smakelijke happening begeven wij ons naar het Snijders&Rockoxhuis (helemaal opgefrist voor Antwerpen Barok) waar we de tentoonstelling van Frans Snijders zien, samen met deze van culinair fotograaf Tony Le Duc. Iedere deelnemer ontvangt een tablet met uitleg over het huis en de tentoonstelling. Zo kan iedereen volgens eigen ritme het bezoek doen. Op onze tentoonstelling 'Vlaamse Meesters' welke doorgaat heel de maand september in onze Bieb, leest u alvast meer over deze speciale samenwerking van twee kunstenaars die eten, de gastronomie en drinken uitbeelden.
Voor deze prachtige daguitstap zijn 25 plaatsen beschikbaar. uiterste inschrijfdatum : 21 september.
Deel uw menu keuze mee: vis of vlees en de taart van uw voorkeur.
Uw betaling is de bevestiging van uw inschrijving. vermeld eveens : vis of vlees en de gekozen taart!
©