Cultuursmakers

Damme

Dagtrip: 8e Triënnale aan Zee - Beaufort24- VOLZET!

We brengen een bezoek aan deze unieke openluchttentoonstelling in het prachtige decor van de Belgische Kust.

Datum: 10/04/2024
Uur: 07:50
Plaats: Lindenplein Sijsele
Adres: Lindenplein , 8340 Sijsele-Damme
Plaats van bijeenkomst: Lindenplein 8340 Sijsele-Damme
Prijs leden: €43
Prijs niet-leden: €53
Type: Groepsbezoek
Foto's: Bekijk foto's van deze activiteit (slideshow)

Deze activiteit was in 4 uur reeds VOLZET ! 

U kunt zich nog enkel inschrijven op de reservelijst door te bellen naar Micheline Verscheure, Secretaris 0478 463782 of door te mailen naar damme@cultuursmakers.be

Zodra er een plaats vrijkomt en u in aanmerking komt bellen we u op, vergeet dus ook niet uw telefoonnummer te vermelden als u een mail stuurt.

Dank voor het begrip,

Vriendelijke groeten,

Het Cultuursmakers Damme team.

-----------------

BEAUFORT 24:

Curator Els Wuyts selecteerde 18 nationale en internationale beeldende kunstenaars. Het thema ‘Fabric of Life’ is een uitnodiging om bepaalde perspectieven en gekende vergezichten aan de kust open te vouwen en het weefsel van relaties, slierten, lussen, vlechten, kabels, zwermen en schubben te ontknopen. Net zoals in een groots monument of intiem kunstwerk meer dan één verhaallijn terug te vinden is en veelzijdige herinneringen of onontdekte waarden aan de oppervlakte komen drijven. De artistieke creaties integreren zich in de omgeving en geven de plek waar ze te zien zijn een andere dimensie.

Met een ervaren gids, de ganse dag aan onze zijde, worden we ondergedompeld in de verhalen achter deze fascinerende kunstwerken van Beaufort en het moois dat de Belgische kust te bieden heeft.

Dit parcours langs de kustlijn, met start in De Panne tot het eindpunt Knokke-Heist, leggen we af met een autocar.  Er wordt regelmatig uitgestapt voor het bezoeken van de kunstwerken. De chauffeur stopt waar hij kan en wij doen de rest te voet, soms ook door het zand.  Trek daarom goeie schoenen aan !  

Praktisch: 

  • 07u50: Verzamelen aan het Lindenplein (Kloosterstraat, Sijsele-Damme) 
  • 08u00 stipt ! Vertrek per autocar
  • ’s Middags lunch:
    Soep – Vol au vent met frietjes (inbegrepen in de prijs), drank zelf te betalen. Vegetarisch op voorhand laten weten.
  • 19u30: Terug in Sijsele

<
>
x