vtbkultuur Heist-op-den-Berg/Putte

Heist-op-den-Berg/Putte

Beste cultuurliefhebber,

Welkom bij vtbKultuur-afdeling Heist-op-den-Berg/Putte.

‘Vlaamse Meesters: laat je inspireren’ . Dit is het vtbKultuur-jaarthema van 2018. De vtbKultuur-afdelingen trakteren je een jaar lang op ‘meesterlijke’ activiteiten zoals lezingen over onze bekendste kunstenaars, groepsbezoeken aan meesterlijke tentoonstellingen en wandelingen langs Rubensiaanse en andere meesterlijke plekjes.

Onze andere culturele activiteiten zijn gebaseerd op enquêtes die we op regelmatige basis voorleggen aan onze sympathisanten.
Deze voorkeuren leiden tot volgende activiteiten.

Bezoeken aan musea en/of tentoonstellingen
die uitpakken met een al of niet tijdelijke expositie en waar we ons even kunnen onderdompelen in andere culturen en maatschappijen.

Lezingen die aansluiten op de actualiteit en/of bepaalde thema’s in de kijker zetten. Ideaal om je kritische geest aan te scherpen en je blik te verruimen.

Stadsbezoeken aan steden die iets te vertellen hebben, waar inwoners hun sporen hebben verdiend en/of hebben achtergelaten, waar cultuur en natuur op mekaar zijn afgestemd, waar gezelligheid nooit ver weg is. Voor een aantal stadsbezoeken werken wij samen met CC Zwaneberg in Heist o/d Berg.

Culinaire degustaties geserveerd op een bedje van letters voorzien van volgende ingrediënten: Authenticiteit, kennis, passie, smaak, herontdekt, vergeten, dialoog, …

Kasteelbezoeken. Bestaat er een meer gedroomde locatie om je even te kunnen verplaatsen in de sfeer van vroeger dan in een historisch kasteel?
Het historische kader, de unieke omgeving, de aanblik van de prachtige, veelkleurige tuinen. Hun verschillende stijlen nemen u mee op een prachtige reis doorheen de eeuwen. 

Eveneens zijn we steevast aanwezig op de evenemenenten die vtbkultuur nationaal en provinciaal organiseert.
Kortom cultuurbeleving met brede invalshoeken en toegankelijk voor iedereen.
Neem alvast een kijkje op onze website en maak kennis met onze culturele Activiteiten en/of volg ons via Facebook.

Als lid ontvangt je een aanzienlijke korting op de allerhande vtbKultuur-activiteiten. Voor slechts 10 euro kan je al een vtbKultuur-pas bekomen, geldig voor alle inwonende personen.
Meer informatie kan je ook terugvinden onder Lid worden. Ook niet-leden zijn steeds van harte welkom.
vtbKultuur Heist o/d Berg-Putte is in orde met de GDPR privacy wetgeving, terug te vinden onder de rubriek Nieuws. Dit is een Europese richtlijn om burgers te beschermen rond gebruik van persoonsgegevens.

We hopen je alvast te mogen begroeten op één of meerdere van onze activiteiten.

Vriendelijke groet,

Roger, Maria, Dirk, Rita en Gerd
Bestuursleden vtbKultuur Heist-op-den-Berg/Putte

nieuws

Nieuws

<
>
x