vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste vtbKultuurvrienden,

Dit kwartaal gebruiken we het woordje van de voorzitter om jullie aandacht te vestigen op enkele activiteiten voor snelle beslissers.

De reden waarom we dit melden is dat we bij de organisatoren van deze activiteiten een optie bedongen hebben. Deze opties zijn maar een beperkte periode geldig en worden afgesloten vooraleer het grote publiek kan inschrijvingen. Onze opties moeten dan tijdig omgezet zijn in de aankoop van tickets. Ook al wordt de musical of het spektakel pas opgevoerd in het 3de of 4de trimester.

Indien u graag wilt deelnemen aan een van de volgende activiteiten, raad ik u aan u in te schrijven vóór de hierna vermelde uiterste inschrijvingsdatum. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Wees er op tijd bij: op is op!

Het betreft de volgende activiteiten:

-        AlbaNova (zondag, 24 juni) – inschrijven vóór 22 april
-        Brusselse ommegang (woensdag, 4 juli) – inschrijven vóór 4 april
-        Musical Rubens (woensdag, 22 augustus) – inschrijven vóór 15 april
-        Musical '40 – '45 (zondag, 18 november – namiddag!) – inschrijven vóór 15 april

Detailinformatie van deze activiteiten vindt u in dit tijdschriftje of op onze website:
www.vtbkultuur.be/leopoldsburg-hechtel-eksel onder de rubriek ACTIVITEITEN

Op onze website onder de rubriek FOTO’S s vindt u van al onze uitstappen in 2017 en 2018 een verzameling prachtige foto’s. Deze zijn opgeslagen onder de datum van de uitstap en onderwerp.

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om u te melden dat er nog enkele plaatsen vrij zijn van onze prachtige cultuurtrip naar Holland van 18 t/m 21 oktober. De Vlaamse meesters komen hier uiteraard ook aan bod.

Veel lees- en kijkplezier en graag tot binnenkort!

Rosina

Ben jij het creatief organisatietalent dat we zoeken?

Hou je van culturele reizen en trips? Ben je op zoek naar minder bekende plekjes? Hou je van het ‘thuisgevoel’ terwijl je heerlijk, samen met anderen, elders vertoeft? Maakt lekker eten in een gezellige sfeer jou ook blij? Dan is vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel echt iets voor jou! 

Wij zijn een socioculturele vereniging die mensen samenbrengt en laat genieten van cultuur. ‘Samen’, ‘ontdekken’ en ‘genieten’ zijn drie belangrijke woorden voor onze vereniging. Als vrijwilliger voel je je bij ons welkom, je verrijkt jezelf en geniet van ons cultureel aanbod.

Heb je originele ideeën, hou je van uitdagingen? Heb je culturele dromen? Wil je graag van idee tot uitvoering meewerken aan een rijk en gevarieerd activiteitenaanbod? 

Geef dan een seintje aan Rosina Veyfeyken, via rosina.veyfeyken@gmail.com of op nummer: +32 (0)496 578 511 of +32 (0)470 205 305. Je krijgt dan extra informatie en kunt meteen concreet afspreken.

Wist je dat je ook een engagement kan opnemen voor een welbepaalde activiteit of een periode? Je bepaalt dus zelf vrij je mate van inzet!

Dus … wat houdt je nog tegen?

vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel heet je welkom!

nieuws

Nieuws

<
>
x