Cultuursmakers

Deinze

Jazzy Sunday - Jules & Gents - UITVERKOCHT

Julie Honorez, Elias d'Hooge, Zjef Van Steenbergen en Tom Peeters vormen samen een jonge energieke jazzband uit Gent. Deze band staat bekend om hun liefde voor swing en hun speelse en onvoorspelbare arrangementen van oude standards. Ze streven ernaar om hun muziek toegankelijk te houden voor alle luisteraars, terwijl ze toch hun eigen unieke stijl en smaak toevoegen aan elke uitvoering.

Datum: 11/02/2024
Uur: 17:00
Deuren open: 16.30 uur
Plaats: Leietheater
Adres: Brielstraat 8, 9800 Deinze
Prijs leden: 10 euro
Prijs niet-leden: 10 euro
Type: Evenement

Jules en Gents zijn geïnspireerd door grootheden zoals Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan en Anita O'Day, maar net zo hard zijn ze onder de indruk van swingende meesters zoals The Duke, Basie, Django, Stan Getz, Oscar Peterson, ...

Samen hebben Julie, Elias, Zjef en Tom een uniek en boeiend geluid gecreëerd dat zowel speels als toegankelijk is. Hun liveoptredens zijn een waar genot om te zien, omdat ze hun muziek tot leven brengen met een aanstekelijke energie en enthousiasme. Het is onmogelijk om de vreugde en het plezier die ze op het podium brengen niet te voelen.

 

Muzikanten – Julie Honorez: zang, Tom Peeters: drums; Elias d’Hooge: piano; Zjef Van Steenbergen: contrabas.

 

Cultuursmakers Deinze organiseert Jazzy Sunday in samenwerking met Leietheater.

De ticketverkoop gebeurt via de ticketshop van het Leietheater of aan de balie van het Leietheater (dinsdag tot vrijdag van 14 tot 16 uur).

De ticketverkoop start 14 juni 2023 om 10 uur.

<
>
x